fredag 1. april 2016

EVERYBODY GYM & FITNESS ER MED!


Turens første samarbeidspartner er nå offisielt. Jeg er så heldig å få meg mitt lokale treningsenter, Everybody Gym & Fitness på laget til denne turen. De har gitt meg en god pris på medlemskap slik at jeg skal kunne trene meg i god form de siste ukene inn mot turen. 
Everybody Gym & Fitness er ett nytt treningsenter med et av markedets beste og nyeste utstyr av meget god kvalitet. De har også nye flotte og freshe lokaler som holder til i Bogafjellsenteret på Bogafjell i Sandnes. Der ligger de i andre etasje ved Bogafjells legesenter, og drives av fire ildsjeler som har viet sine liv til trening og trenings bransjen. 

Dette er ett 24/7 treningsenter som vil si at du kan trene der hver eneste dag året rundt, og holder åpent fra kl 05 - 00. Prisene er også lave, noe som igjen vil få flere til og trene. For kun kr 299  i mnd. med binding og kr 349 uten bindingstid kan du trene akkurat hvor mye du vil når du vil året rundt.

Treningsenteret har per dags dato ca. 300 medlemmer, men har ambisjoner om å vokse å bli større. Der er alle velkomne til å komme innom på besøk å sjekke ut treningsenteret. Det er betjent på dagtid med koselig kaffekrok, garderober og skaper. 

De har også begynt med turer ute med kundene, noe så gjør det til en ypperlig plass til å møtes og komme seg ut i frisk luft i en stressende hverdag.

Bor du i Sandnes eller i området rundt Bogafjell, har du nå ingen unnskyldninger til å ligge på sofaen å dra deg, gjør som meg å tren på Everybody Gym & Fitness! 


MELD DEG INN I DAG!

Ta en titt på deres egen hjemmeside: Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar